Umetnici u javnosti

Blog: Clubbing.rs, 03.Sep.2009, 17:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Umetnici u javnosti

Stichting Nieuwe Helden ( Company New Heroes) su imali turneju po istočnoj Evropi sa svojom predstavom baziranoj na improvizaciji, pod nazivom Roll With It u pratnji benda LnSaint.
 
Na tom putovanju teatarskog istraživanja sarađivali su sa lokalnim umetnicima koje su pozivali da se priključe njihovoj predstavi i aktivno učestvuju do samog kraja turneje.

Završnih pet dana turneje se odvija u Beogradu, u periodu od 16. – 20. septembra gde će grupa od 25 mladih i internacinolnih (pozorišnih) umetnika ujediniti snage u nedelji istraživačkih performansa inspirisanih uzbudljivim gradom Beogradom. Ovim putem mladi umetnici žele da istraže i utvrde svoje mesto na trenutnoj evropskoj (pozorišnoj) sceni.

Pored svakodnevnih performasa na ulicama Beograda koji uključuju i aktivno učešće grañana posmatrača, takođe je organizovan i besplatni interaktivni Noćni Šou u kulturnom centru GRAD, u ulici Braće Krsmanović 4, svake večeri sa početkom u 20:30 gde će posetioci imati priliku da isprate raznovrsne prezentacije, performanse i koncerte.
 

Nastavak na Clubbing.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Clubbing.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Clubbing.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.