Tuborg Green Spot, Sombor

Blog: Clubbing.rs, 17.Jun.2009, 16:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tuborg Green Spot, Sombor

Kompanija Carlsberg Srbija sa svojim brendom Tuborg Green i ove godine nastavlja koncept muzičkih dešavanja pod nazivom "TUBORG GREEN SPOT" koji će obići osamnaest gradova u Srbiji.
 
Ovim putem pozivamo sve ljubitelje dobrog klubskog zvuka, da se pridruže na žurkama koje će biti organizovane širom Srbije tokom 2009. godine. "Green Spot" je pokretna diskoteka kapaciteta do 2 hiljade ljudi, koja sadrži kompletnu rasvetu, audio tehniku, šankove, DJ binu i druge prateće elemente. Ovim inovativnim konceptom, koji je po prvi put u našoj zemlji realizovan prošle godine, Tuborg tim želi da nastavi da svim mladim ljudima u Srbiji pruži dobar provod i jedinstvenu zabavu!  

Na Tuborg žurkama, nastupaće domaći DJ-evi: Aćim, Goran Starčević, Mirko i Meex, Oysha i Funky Junkie. "Green Spot" kreće od marta meseca i trajaće do kraja godine, a žurke će biti organizovane gotovo svakog vikenda u većim gradovima Srbije. Ulaznice za sve žurke u "Tuborg Green Spot-u" su besplatne, ali i neophodne i moći će da se nabave putem svih vrsta medija, kao i preko Tuborg timova koji će iste deliti po klubovima i kafićima u svakom gradu.   

Tuborg Green Spot ovogodišnju muzičku turneju započeo je u Nišu, a ovog vikenda 20. juna dolazi u Sombor. Žurka će se održati na Štrandu, a nastupiće DJ Aćim i DJ Danny V.
 

Nastavak na Clubbing.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Clubbing.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Clubbing.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.