Tresor DJ Lounge u Domu omladine

Blog: Clubbing.rs, 09.Nov.2009, 03:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tresor DJ Lounge u Domu omladine

Ovogodišnje izdanje projekta Doma omladine Beograda "Grad gost", fokusira jednu od najvažnijih prestonica Evrope – Berlin. 
 
Povod za predstavljanje kulturne scene ovog grada je jubilej pada berlinskog zida, ali i konstantna želja za povezivanjem Beograda sa ovim izuzetno važnim gradom. Berlin District nudi jedan pogled na subkulturne pojave u ovom gradu ili, bolje reći, jedan od mogućih pogleda na ono što se dešavalo od devedesetih na ovamo.
 
Ono što je bila rukovodeća ideja u kreiranju ovog programa jeste dokumentaristički pristup pojavama koje su se odigrale bilo u političkom bilo u kulturnom, odnosno, subkulturnom miljeu. 
 
Clubbing.rs magazin, u saradnji sa organiatorom, Vas vodi na ovaj event. Delimo Vam 5x2 ulaznice za utorak 10. Novembar 2009. Zainteresovani je potrebno da pošalju email na karte at clubbing dot rs koji sadrži ime, prezime i broj mobilnog telefona. Subject:"Tresor DJ Lounge"
 

Nastavak na Clubbing.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Clubbing.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Clubbing.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.