THE PIERCES – WE ARE STARS (VIDEO)

Blog: PartyClips.net, 23.Apr.2011, 19:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

THE PIERCES – WE ARE STARS (VIDEO)

The Pierces je alternative duo, koji čine sestre Catherine i Alison. Objavili su novi spot za pesmu We Are Stars. Pesma je deo EP-a Love You More koji su objavile krajem prošle godine. Zajedno sa pesmom Love You More pojaviće se na njihovom novom albumu You & I, koji je u pripremi.

Spot za pesmu je, kako su same rekle, spontana kreativna reakcija na svu podršku koju je pesma We are Stars dobila od fanova. Prilično uprošćen, sastavljen samo iz krupnih kadrova Catherine i Alison, >> Pročitaj celu vest na sajtu Blogovi << ostavlja u potpunosti prostora da bez ikakvog ometanja uživate u pesmi. Nakon matrovskog EP-a You’ll Be Mine i spota, jedva čekamo 23. maj kada će se konačno pojaviti i novi album. A do tada uživajte u spotu.

Nastavak na PartyClips.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta PartyClips.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta PartyClips.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.