TELEFONIRANJE I SKIJANJE ZA Џ

Blog: Clubbing.rs, 25.Jan.2010, 15:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TELEFONIRANJE I SKIJANJE ZA Џ

Besplatni telefonski razgovori i nagradna igra .
Predstavljamo Vam www.dzgovornica.rs video blog i veliku nagradnu igru "Skijaj za Dž u EU".

"Džgovornica " zabavan video blog sa nagradnom igrom koji zajednički pokreće firma Detel sa našim poznatim glumcem Marko Stojanovićem povodom 20 godina njegove profestionalne karijere.

Celokupna ideja video bloga se zasniva na igri nastavi rečenicu, gde vas sam sajt nagrađuje za svaki trud i to u vidu kredita za VoIP telefoniranje bilo gde u svetu, najnovijim telefonskim aparatima za VoIP telefoniranje, slušalicama,...

Glavna nagrada je semodnevni boravak za 16 osoba u Bohinju. Četiri puta po četiri osobe će uživati u savršenoj zimskoj avanturi i skijanju na Alpima. Glavni pokrovitelj nagradne igre je prvi ECO hotel u Sloveniji, luksuzni Bohinj Park Hotel - ECO Resort & SPA sa 5 zvezdica.
 

Nastavak na Clubbing.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Clubbing.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Clubbing.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.