Srbija reciklira!!!

Blog: Clubbing.rs, 27.Apr.2009, 22:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Srbija reciklira!!!

Preko 20 000 posetilaca juče je prisustvovalo trećem izdanju Supernatural festivala koji je održan u Košutanjaku kod Hajdučke česme. Ne računajući posetioce festivala u prepodnevnim časovima, kada je za dečiji deo programa ulaz bio besplatan, do 17h izdato je 10 000 kupona za sve posetioce koji su kao ulaznicu za festival doneli plastične flaše i limenke za reciklažu. Do kraja festivala prikupljeno je preko 150 000 plastičnih flaša i limenki koje su posetioci festivala doneli, čime je sakupljeno preko 2 tone reciklažnog otpada!

96% posetilaca festivala je reciklažom ušlo besplatno na festival čime je i misija ovogodišnjeg Supernatural festivala ispunjena - Srbija kao ekološki odgovorna zemlja! Pokazali smo da je u Srbiji moguće reciklirati i da naši građani jesu ekološki osvešćeni i zabrinuti za svoju budućnost, ali i budućnost svoje dece.   
 
Treći po redu Supernatural protekao je u najboljem redu bez lekarskih i policijskih intervencija. Najveće interesovanje vladalo je za nastup Ramba Amadeusa i nastup sastava Dub Pistols kada je na festivalu i prisustvovao najveći broj posetilaca. Na DJ bini najviše pažnje privukli su Flip i MKDSL svojim projektom Idemo na Mars. Rambu su predstavnici KST-a na festivalu uručili nagradu za najekologa Kluba Studenata Tehnike u okviru akcije "Recikliraj!", kao javna ličnost koja se najviše zalaže za ekologiju. Rambo je dobio vetrenjaču od stakla napravljenu od recikliranog materijala, rad Dimitrija Anđelkovića.
 

Nastavak na Clubbing.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Clubbing.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Clubbing.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.