SrbTransLatin verzija 1.48

Blog: Peđina beležnica, 12.Jan.2018, 23:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SrbTransLatin verzija 1.48

Izvor: https://pedja.supurovic.net/srbtranslatin-verzija-1-48

SrbTransLatin dodatak za Vordpres za prikaz sadržaja bloga ćirilicom i latinicom je objavljen u verziji 1.48.
Od ove verzije dodatak više ne preslovljava sadržaj linkova i putanja do datoteka. One će bez obzira na izabrani jezik ostati kakve su u originalu. To znači da ako imate datoteku ili link koji sadrži ćirilicu, ćirilica će ostati sačuvana, a samim tim će link, odnosno datoteka normalno funkcionisati.
I dalje ne preporučujem da koristite ćirilicu u linkovima i datotekama. Ako imate korisnike na blogu koji uz članke šalju slike imenovane ćirilicom, imate u opcijama mogućnost da uključite filter koji će automatski prilikom primanja datoteke da ime preslovi u latinicu. […]
[ ... vidi ceo članak ... ]
Related posts: SrbTransLatin verzija 1.45 SrbTransLatin verzija 1.46 WordPress SrbTransLatin dodatak, verzija 0.12

Nastavak na Peđina beležnica...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Peđina beležnica. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Peđina beležnica. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.