Sidetracked sa Hercules & Love Affair

Blog: Clubbing.rs, 24.Jun.2009, 18:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sidetracked sa Hercules & Love Affair

Hercules & Love Affair su odabrani od strane Renaissance-a da urade mix u novoformiranom serijalu "Sidetracked" koji će se pojaviti 13. Jula u prodaji.

Novi serijal će prestaviti Renaissance u potpuno drugačijem svetlu, sa glavnim čovekom ove etikete Goeff Oakes-om koji je izjavio: "Sidetracked je osmišljen kako bi predstavio drugu stranu bendova elektronskog zvuka koji mogu da rade i kao DJ-i. Ovo je prilika za unikatan serijal što dokazuje odabir Hercules & Love Affair-a koji su više nego savršani da započnu ovu sagu".
 
Iako član benda Kim Ann Foxman natupao kao DJ, sve je spalo na H&LA glavnog čoveka Andy Butler-a da samostalno pripremi mix. Butler ne pušta puno novih numera u mixu, više je fokusiran na klasični house i disco zvuk, ali ima prostora za jednu novu H&LA numeru "I Can't Wait" da upotpuni celokupan doživljaj.
 
Paket dolazi sa kalsičnim mix diskom kao i ne-umixovanom verzijom koja čini 11 numera po Butler-ovom izboru, koje će sigurno poslužiti DJ-ima koji preferiraju neke house numere iz 90-ih.
 

Nastavak na Clubbing.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Clubbing.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Clubbing.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.