Šesti Refresh festival u Kotoru od 9. do 11. avgusta!

Blog: Clubbing.rs, 07.Avg.2012, 21:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šesti Refresh festival u Kotoru od 9. do 11. avgusta!

Ovogodišnji Refresh festival, šesti po redu, koji će biti održan od 9. do 11. avgusta u diskoteci Maksimus, u Kotoru, ugostiće velike svetske DJ magove, Tigu, Marca Baileya, Cristiana Varelu, Nicolu Fasana i Steve Foresta, a njima će se pridružiti i brojna imena regionalne scene.
   
Refresh festival tokom prethodnih pet godina postao je prepoznatljiv brend koji privlači publiku iz cele Evrope posebnom atmosferom  i  energijom koju čine more, vrhunska produkcija i pažljivo selektovana DJ imena a svojim posetiocima ponovo će doneti tri dana uzbudljivog provoda i dobre muzike na Jadranu.
 

Nastavak na Clubbing.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Clubbing.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Clubbing.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.