SVI KAO JEDAN – PRVI HIP HOP FESTIVAL (VIDEO)

Blog: PartyClips.net, 16.Nov.2011, 19:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SVI KAO JEDAN – PRVI HIP HOP FESTIVAL (VIDEO)

Najveći Hip Hop događaj ove godine, održaće se u subotu, 26. novembra 2011. godine u prostoru preko puta Parking servisa kod Beo zoo vrta - Bulevar Vojvode Bojovića 6-8. Tom prilikom nastupiće gotovo sva značajna imena domaće scene.

Do sada je svoje učešće potvrdilo preko 30 umetnika, među kojima su: Gru, THC, Sunshine, Škabo, Ajs Nigrutin, Skaj Vikler, Prti Bee Gee, C-Ya, Vudu Popaj, Struka, VIP, Juice, Bata Barata, Šef Sale, Iskaz.
Svuda gde je jak beat, dobra energija, >> Pročitaj celu vest na sajtu Blogovi << najbolja muzika, tu je i Beck’s! Festival Svi kao jedan će uz podršku Beck’sa okupiti po prvi put u istoriji domaćeg hip hop-a celu scenu uz sjajan provod. Posetioce očekuje velika žurka koja će na jednom mestu ponudi retrospektivu domaćeg stvaralaštva u sferi hip hopa, od hitova uz koje su odrastale generacije, do aktuelnih numera koje su tek izašle iz studija domaćih repera.

Na programu su: solo izvodjaci, grupe, live nastupi bendova, DJ nastupi, breakdance, grafiti uzivo...
Svi kao jedan biće više od žurke, svojevrstan dokaz o postojanju i aktivnosti Hip hop scene u Srbiji, događaj na kojem će više od 3.000 posetilaca imati priliku da dozivi sve što je obelezilo ovu subkulturu u našoj zemlji od samog početka do danas.
Već godinama Beck’s i serijali muzičkih događaja, baš kao što je festival „Svi kao jedan“ donose uživanje u najboljoj muzici i nezaboravnim žurkama. Originalnost i individualnost donose inspiraciju i zbog toga je Beck’s namerno drugačiji!
Karte se mogu naći putem Ticket Line, Eventima, na Bilet servisu i u Kobazz prodavnicama. Cena karte do 20. novembra  iznosi 900 RSD, nakon toga cena će biti 1000 RSD, do dana koncerta kada će se karte prodavati po ceni od 1200 RSD.

Nastavak na PartyClips.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta PartyClips.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta PartyClips.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.