SPUSTI SE DOLE (VIDEO)

Blog: PartyClips.net, 12.Apr.2011, 19:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SPUSTI SE DOLE (VIDEO)

Kada nam dobro ide u životu, često umemo da poletimo i da pogledamo svet nekim drugim očima. Međutim, dođe veme da se spustimo i pogledamo kako stvari zaista izgledaju. Tu ideju imaju i Swollen Members koji nam predstavljaju najnoviji video za numeru &Bring Me Down'.
Grupa Swollen Members dolazi iz Kanade i funkcioniše od 1996. godine.  Za Mad Childa i Prevaila se često može čuti da su najinovativniji duo u hip hop muzici. Iza sebe za sada imaju >> Pročitaj celu vest na sajtu Blogovi << 5 studijskih albuma. U dosadašnjoj karijeri su sarađivali sa imenima poput Evidencea, Everlasta, Nelly Futardo, isprobavali razne stilove i melodije i zaista dokazali da imaju kvalitet.
Sledeći album naziva &Dagger Mouth' očekujemo da se pojavi 12. aprila a da bi vam malo zagolicali maštu, u nastavku teksta možete pogledati video spot za numeru &Bring Me Down' koju su uradili u saradnji sa Saigonom.

Nastavak na PartyClips.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta PartyClips.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta PartyClips.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.