SNOOP DOGG SNIMA NOVI REGGAE ALBUM

Blog: PartyClips.net, 09.Avg.2012, 17:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SNOOP DOGG SNIMA NOVI REGGAE ALBUM

Snoop Dogg je objavio detalje njegovog poslednjeg projekta, reggae albuma objavljenog pod imenom Snoop Lion. Diplo i Major Lazer imaju udela u produkciji albuma, koji je simbolično nazvan „Reincarnated“.

Ovaj projekat je nastao slučajno, kada je Snoop Dogg posetio Jamajku kako bi se posvetio radu na svojoj muzici i našao se veoma inspirisan tamošnjim ljudima, tako da je poželeo da „sahrani Snoop Dogga i da postane Snoop Lion“. „Otišao sam do >> Pročitaj celu vest na sajtu Blogovi << hrama i dobio ime Snoop Lion od Nijabingi sveštenika“, rekao je Snoop u izjavi.
Snimljen je dokumentarac  koji prati album i pokazuje njegovo iskustvo sa Rastafarijan kulturom, njegovo vreme provedeno u studiju na Jamajci. Biće premijerno prikazan na Toronto Internacionalnom Filmskom Festivalu 7. i 8. septembra. Ali se ne završava sve kod dokumentarca.

Snoop je osnovao organizaciju pod imenom Mind Garden koja će obezbeđivati hranu za decu sa Jamajke. Objaviće i knjigu fotografija. Rekao je da se više nije toliko opčinjen repom, jer kako navodi želi da sahrani sebe kao repera. Još nije poznat datum kada će album biti objavljen.

Nastavak na PartyClips.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta PartyClips.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta PartyClips.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.