SLUŠAJTE UŽIVO ESSENTIAL MIX SA IBICE!

Blog: PartyClips.net, 31.Jul.2011, 22:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SLUŠAJTE UŽIVO ESSENTIAL MIX SA IBICE!

Pete Tong je najavio da će BBC Radio 1 svoje legendarno godišnje putovanje na Ibicu, prestonicu evropskog klabinga, 5. avgusta provesti i u prostorijama renomiranog kluba Space, što je obradovalo njegove fanove širom sveta.

Održaće dvanaestočasovni prenos uživo, koje naravno možete pratiti uživo na kanalu BBC Radio 1. Ova manifestacija počinje po španskom vremenu u 20 časova, a njeni voditelji biće Pete Tong i Annie Mac, koji će zagrejati publiku uz klasike >> Pročitaj celu vest na sajtu Blogovi << i hitove koji su obelezili ovo leto. Specijalni gosti biće Calvin Harris i Carl Cox, a više detalja i o tome kako možete postati deo ovog događaja, na adresi bbc.co.uk/radio1.
Tačno u ponoć je najavljen prenos Essential Mixa, koji se emituje uživo sa Come Togethera, zvanične žurke Space Ibizae, koja ima za ideju da podstakne klupsku scenu i podigne je na viši stepen. Come Together koncept idejno se zasniva na mešanju raznih elektronskih muzičkih zanrova i prezentovanje živih nastupa ‘’pod jednim krovom’’ u klubu koji je na popularnoj elektonskoj stranici DJ Mag ostvario prvo mesto. Slušaoci Radio 1, moći će da čuju najpopularnija DJ imena danasnjice  među kojima su: Deadmau5, Magnetic Man, Jamie Jones, Funkagenda, Breakage, i oni koji će tek biti najavljeni.
Pored odličnog DJ sastava, ekipa Radio 1 će se pobrinuti da žurka ne prestaje do 8 časova. Svoje gostovanje potvrdili su i Judge Jules, Kissy Sell Out, Annie Mac, Jaymo & Andy George, Skream & Benga, Kutski, Chuckie, Toddla T, Heidi kao i Zane Lowe.

Nastavak na PartyClips.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta PartyClips.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta PartyClips.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.