SANTIGOLD NA GLAVNOJ BINI EXITA! (VIDEO)

Blog: PartyClips.net, 11.Maj.2011, 00:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SANTIGOLD NA GLAVNOJ BINI EXITA! (VIDEO)

Pored M.I.A, Main Stage će posetiti još jedna mlada dama koja je definisala žanr snažnih indi diva sa multikulturalnim zaleđem – Santigold. Takođe, After 2AM program glavne bine Exit festivala dopunice, pored najavljenog Magnetic Man, još 4 nastupa, tri velika imena drum’n’bass scene.

S.P.Y. feat Stamina MC, Danny Byrd + MC Dynamite, Digital Soundboy System, kao i Cypress Hillov DJ Muggs. Pravo iz Bruklina, Santi White, danas poznata kao Santigold, postala je jedinstvena >> Pročitaj celu vest na sajtu Blogovi << i inspirišuća figura na savremenoj muzičkoj sceni. U muzičkom svetu probila se kao producent sjajnog albuma How I Do muzičarke Res, nakon čega započinje i samostalnu karijeru. Istoimeni debi album ove zvezde iz 2008, kada se još uvek zvala Santogold, lansirao je hit L.E.S. Artistes, i uvrstio je u jednu od najuzbudljivijih i najneustrašivijih izvođača u poslednjoj deceniji.
Spomenuti singl magazin Rolling Stone je proglasio za drugi najbolji singl godine, dok je album pobrao pohvale zbog svog potpuno autentičnog novog zvuka i prijemčivih melodija. Uspeh albuma prvenca otvorio joj je put za saradnju sa nekim od najboljih muzičara današnjice, kao što su Jay-Z, David Byrne, Major Lazer, Beastie Boys i mnogi drugi.
Trenutno Santigold radi na novom albumu koji bi trebalo da izađe ove godine, a tizer za album izašao je pre nepunih mesec dana u vidu singla Go, kolaboracije sa Karen O iz grupe Yeah Yeah Yeahs.

Nastavak na PartyClips.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta PartyClips.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta PartyClips.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.