Red Bull Thre3Style: Da li si ti Lucky Bastid?

Blog: Clubbing.rs, 05.Jul.2014, 22:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Red Bull Thre3Style: Da li si ti Lucky Bastid?

Red Bull Thre3Style okuplja najbolje DJ-eve iz celog sveta na takmičenju na kome se cene tehničke veštine jednako kao i sposobnost da “zapališ” podijum za igru. Tvoj zadatak je da puštaš tako dobru muziku da ljudi ne prestanu da igraju i održavaš vajb žurke sve dok ne postaneš DJ sa najboljim setom.
   
Ove godine DJ-evi iz 20 zemalja širom sveta pokazaće svoje veštine na svetskom finalu u prestonici Azerbejdžana – Bakuu. Tradicija nalaže da se izaberu i dva Lucky Bastida koja će dobiti wildcard, dakle dva DJ iz istočne i zapadne hemisfere koja će imati priliku da se takmiče na svetskom finalu. Među zemljama koje tragaju za Lucky Bastidom je i Srbija.
 

Nastavak na Clubbing.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Clubbing.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Clubbing.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.