Rasprodate jednodnevne promo ulaznice za EXIT

Blog: Clubbing.rs, 21.Maj.2013, 21:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rasprodate jednodnevne promo ulaznice za EXIT

Sve jednodnevne ulaznice za EXIT R:Evoluciju koje su bile dostupne u prodaji po promotivnoj ceni od 1990 dinara, rasprodate su u rekordnom roku. Organizatori se zahvaljuju publici na ukazanom poverenju i poručuju da će u narednim nedeljama biti objavljena brojna imena novih zvezda koje će nastupiti na ovogodišnjem festivalu.
   
Kontigent ograničenog broja ulaznica koji je bio u prodaji od 16. maja, u potpunosti je rasprodat za manje od pet dana. Ovogodišnji EXIT privlači posetioce iz Srbije, regiona, ali i više od 60 drugih zemalja sa svih kontinenata, usled sjajnog muzičkog programa i inovativnog, petodnevnog formata i novog koncepta festivala.
  

Nastavak na Clubbing.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Clubbing.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Clubbing.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.