Radionice na Summer3p festivalu

Blog: Clubbing.rs, 03.Jul.2009, 13:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Radionice na Summer3p festivalu

Obaveštavamo vas da će na predstojećem Summer3p festivalu biti održano osam radionica otvorenog tipa čiji su ciljevi edukacija, kulturna razmena, stvaralaštvo, očuvanje životne sredine i druženje.

Posetioci će moći da se uključe u radionice iz više atraktivnih oblasti: hip hop, baletsku, slikarsku, sportsku, audio-video i press radionicu, kao i radionice u okviru dve kampanje ovogodišnjeg festivala – Stop nasilju! i Čuvajmo prirodu! - edukativnu ekološku radionicu, radionicu reciklaže i interaktivnu radionicu Stop nasilju.

Hip hop plesna radionica omogućiće polaznicima upoznavanje sa ovim

popularnim plesnim pravcem i bazičnim tehnikama hip hopa. Plesna radionica je namenjena kako početnicima, tako i polaznicima koji već imaju neko iskustvo u ovoj vrsti plesa. Održavaće se svakog dana festivala od 18.30 h do 19.30 h,  a radionicu će voditi Maja Erić, trener i koreograf.

Baletska plesna radionica polaznike će upoznati sa osnovama modernog i klasičnog baleta, uz pomoć Katarine Horvat, profesionalne balerine i člana UBUS-a (Udruženje baletskih umetnika Srbije).
 

Nastavak na Clubbing.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Clubbing.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Clubbing.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.