REPUTACIJA JE BITNA (FREE DOWNLOAD)

Blog: PartyClips.net, 20.Jan.2011, 19:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

REPUTACIJA JE BITNA (FREE DOWNLOAD)

Reputacija je nešto što se stiče godinama, prati vas gde god da se nađete. Ukoliko ste uspešna grupa muzičara i godinama pravite kvalitetnu muziku, nema sumnje da je vaša reputacija dobra. Evo prilike da saznate koja priča prati grupu Hieroglyphics putem njihovog novog singla.

Hieroglyphics kao grupa nastaje devedesetih godina prošlog veka a kao osnivač se potpisuje Del Tha Funkee Homosapien. Ono što ih izdvaja od ostalih grupa, jeste ta zanimljiva kombinacija >> Pročitaj celu vest na sajtu Blogovi << jazz i funky beatova i jake lirike. Trenutno Hieroglyphics čini 9 članova, od kojih većina ima izraženes solo karijere.
Singl &Reputation& nastao je kao deo jednog umetničkog projekta. Naime, inspirisani ovom legendarnom grupom umetnici W.A.I.L ( When Art Imitates Life) napravili su par portreta i slika. Slušamo kakva to reputacija prati Hieroglyphicse.
Hieroglyphics- Reputation DOWNLOAD LINK

Nastavak na PartyClips.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta PartyClips.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta PartyClips.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.