Prvi album pobednika Nektar Demofesta

Blog: Clubbing.rs, 20.Jun.2009, 05:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prvi album pobednika Nektar Demofesta

Prvi album prošlogodišnjeg pobednika Nektar Demofesta, KillingJazzHardCoreBaby pod nazivom "Track one" i mini album trećeplasiranog benda Tripcycle, "Beep", zvanično su pušteni u prodaju u Bosni i Hercegovini.

Albumi su objavljeni pod etiketom "Hayat production", a mogu se naći u svim bolje opremljenim CD šopovimau BiH.

Za najavni single KJHCB albuma - "Malo sutra", snimljen je i spot koji će se kroz koji dan moći videti i na televizijama, ali i na našoj web stranici. Pored najavnog singla, na njihovoj myspace stranici, možete poslušati i još dve izdvojene pesme. Album je sniman krajem prošle godine u studiju "4 art" u Zagrebu, a producent albuma je Samir Kadribašić.

Promocija albuma će se desiti poslednju noć drugog Nektar Demofesta u Banjaluci, 26. jula.

Novosađani Tripcycle su takođe snimili spot za pesmu "Color bop" koji ćete takođe uskoro moći gledati. Njihov mini album pod nazivom "Beep" sniman je u novembru 2008. godine u studiju "Hammer" u Novom Sadu.

Tripcycle ove godine možete pogledati treću noć festivala 25. jula, na glavnoj bini na Tvrđavi Kastel.
 

Nastavak na Clubbing.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Clubbing.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Clubbing.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.