Prve godišnje nagrade

Blog: Clubbing.rs, 22.Feb.2009, 23:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prve godišnje nagrade

Internet magazin Popboks je uspešno okončao glasanje publike za prve godišnje nagrade Popboksa.

Nakon četiri godine intenzivnog informativnog i kritičarskog rada u oblasti muzike, filma i kulture, prve godišnje nagrade biće dodeljene u 17 kategorija. Pri tome, u svakoj kategoriji se može dati samo jedan glas, i odlučuje se o delima i događajima iz prošle godine.

Ovom prilikom bi želeli da istaknemo da je muzički portal Clubbing.rs bio nominovan u kategoriji "Najbolji sajt", a obzirom da smojedan od  najmlađih portala zadovoljni smo i samim učešćem. Hvala organizatorima na nominaciji, kao i našim vernim čitaocima koji u svoj glas nama dali.

U četvrtak, 26. februara, u Domu omladine u 20 h biće upriličena ceremonija dodele nagrade, na kojoj će biti saopštene i odluke kritičara Popboksa.*
 
 

Nastavak na Clubbing.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Clubbing.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Clubbing.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.