Povratak benda White Stripes

Blog: Clubbing.rs, 22.Feb.2009, 23:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Povratak benda White Stripes

Nakon što je polovina benda White Stripes Meg Vajt napravila pauzu u nastupima zbog anksioznosti, Džek Vajt je nastavio "solo karijeru" angažmanom na naslovnoj numeri za film "Zrno utehe".

Prvi put posle 2007. godine bend White Stripes najavio je povratak na velika vrata nastupom na jednoj američkoj televiziji, kako kažu "za početak", što će kako tvrde neimenovani izvori, "uskoro rezultirati radom na novom albumu".

Nastup je zakazan za 20. februar, i to će bratu i sestri Vajt biti prvi nastup nakon što je menadžment benda izdao saopštenje da "par više ne može, niti će nastupati zajedno".

Nakon raspada benda, Džek Vajt je oformio bend The Racenteurs.
 
 

Nastavak na Clubbing.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Clubbing.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Clubbing.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.