PlayOne & Barbara Tucker kompilacija

Blog: Clubbing.rs, 04.Jun.2009, 16:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PlayOne & Barbara Tucker kompilacija

Samo u jednom danu koliko je boravila u Hrvatskoj, Barbara je predložila klubu Papaya i producentskom dvojcu PlayOne saradnju na više muzičkih projekata.

Nakon prošlogodišnje uspešne saradnje Barbare Tucker i kluba Papaye na kompilaciji "Papaya Day & Niight vol.4", PlayOne feat. Barbara Tucker na hit singlu "I found a place" i nastupa u sklopu istoimenog festivala, saradnja se nastavlja i ove godine!

PlayOne & Barbara Tucker ponovno zajedno i na novoj Papaya Day & Night kompilaciji .

Producentski dvojac PlayOne u saradnji sa inostranim producentima su u završnoj fazi izrade kompilacije Papaya day & Night, a upravo prvi singl sa iste biće ponovna saradnja PlayOne i Barbare Tucker na pesmi naslova "Let your Love shine through".  Prošlogodišnji singl "I found a place" obeležio je leto u Papayi i zauzimao visoke pozicije na svim regionalnim radio i tv stanicama. Ujedno kompilacijom se obeležava i peto izdanje najvećeg hrvatskog klupskog festivala Papaya Day&Night koji će i u 2009. godini ugostiti najveća imena svetske scene, vladare svetskih podijuma: 15/07 Paul Van Dyk; 16/07 Groove Armada; 17/07 Sharam (Deep Dish); 18/07 Freemasons (After Beach party 16-20h) & PlayOne feat. Barbara Tucker (Night session, 02h).

Nastavak na Clubbing.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Clubbing.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Clubbing.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.