Blog: KudaZaVikend.com, 09.Jan.2012, 03:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pene u Stroganov sosu

Priprema: Iseckan crni i beli luk prodinstajte na ulju, pa dodajte mleveni ili na trake iseckan goveđi biftek i belo vino. Kada porumeni, začinite senfom, ljutom paprikom po ukusu i dodajte: seckanu crvenu papriku i paradajz. Nakon 15 minuta kuvanja na tihoj vatri, dodajte i pečurke isečene na četvrtine (po vertikali). Kuvajte još 10 minuta, pa dodajte pavlaku za kuvanje. Kada provri, dodajte kisele krastavce isečene na trake, v...

Nastavak na KudaZaVikend.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta KudaZaVikend.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta KudaZaVikend.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.