Papaya 2009: Paul Van Dyk oduševio!

Blog: Clubbing.rs, 17.Jul.2009, 15:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Papaya 2009: Paul Van Dyk oduševio!

Nemac Paul Van Dyk sinoć je dokazao zašto već zadnjih 20 godina spada u sam vrh muzičke "dance" scene. U euforiji punih četiri sata koliko je svirao, pratilo ga je 4500 fanova koji su zbog njegovog nastupa došli sa svih strana sveta.

Prva pesma s kojom je zvanično otvorio festival bila je ona posvećena nedavno preminulom Michael Jacksonu "Thriller" koju je publika Papaye gromoglasno pozdravila.

Sam Paul Van Dyk oduševljen atmosferom koja je vladala kroz celu noć njegovog nastupa, odlučio je produžiti svoj set na 4 sata kada je s publikom dočekao poznati izlazak sunca iznad Papaye. Svoju poziciju trećeg Dj-a na svijetu opravdao je pred publikom Papaye koja ga je pred zoru ispratila pozivom na bis uz veliki aplauz. Njegov zadovoljni osmeh govorio je sve, a nakon svog nastupa izjavio je: "See you next year in Papaya club".

Vip deo kluba do zadnjeg mesta ispunili su ugledni gosti iz celog svijeta, a domaći celebi došli su pozdraviti peto izdanje festivala. Klub Papaya zabilježio je porast gostiju u odnosu na prošlu godinu.
 

Nastavak na Clubbing.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Clubbing.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Clubbing.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.