PRESLUŠAJTE PESMU O SLOMLJENOM MUŠKOM SRCU (FREE DOWNLOAD)

Blog: PartyClips.net, 16.Nov.2010, 17:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PRESLUŠAJTE PESMU O SLOMLJENOM MUŠKOM SRCU (FREE DOWNLOAD)

Poželimo da imamo nekoga pored sebe, da budemo voljeni i da volimo. Tada ne želimo da nas neko povredi i slomi nam srce. Međutim, to se desilo Bekayu, te je odlučio da svoje iskustvo podeli u novom singlu naziva &T.I.N.A. (Things I Never Asked 4)'.

Nakon jako uspešnog albuma iz prošle godina naziva &Hunger Pains', sada imamo priliku da preslušamo najnoviji singl ovog NY MCa. Na tom albumu je sarađivao sa poznatim imenima poput Alchemista, >> Pročitaj celu vest na sajtu Blogovi << Dj Babu, Marco Polo, Inspectah Deck i mnogim drugima.
Bekay je inače prepoznatljiv po tome da svoje intimne priče jako često pretoči u pesme. Za sebe ume da kaže da je &glas naroda', još jedan sasvim običan čovek koji predstavlja svoja iskustva lirički. Tako da sada slušamo pesmu &T.I.N.A. (Things I Never Asked 4)' koja govori o nesrećnoj ljubavi, slomljenom srcu i tome kako su devojke nekada okrutne. U nastavku teksta možete preslušati singl i besplatno ga preuzeti, a samim tim i proveriti da li delite mišljenje sa Bekayom.
Bekay - T.I.N.A ( Things I Never Asked 4) DOWNLOAD LINK

Nastavak na PartyClips.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta PartyClips.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta PartyClips.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.