PARTY CLIPS ‘TOP 10 TRACKS 2010′

Blog: PartyClips.net, 25.Dec.2010, 00:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PARTY CLIPS ‘TOP 10 TRACKS 2010′

Polako prolaze poslednji dani tekuće 2010. godine, te je red da rezimiramo koliko je bila kvalitetna produkcija elektronske muzike u prethodnom periodu. Naravno kao i uvek, jedni misle ovako, drugi onako, ali evo našeg viđenja stvari, tačnije redosleda deset najboljih numera ove godine...

Ok, nije sjajno, naravno da uvek može bolje, ali svakako se može konstatovati da ova godina nije bila baš za &bacanje', posebno ako se ima u vidu da je više svetski poznatih imena objavilo >> Pročitaj celu vest na sajtu Blogovi << svoje albume. No Chemical Brothers, Trentemoller, Underworld ili pak Royksopp su ipak van konkurencije u ovom izboru.
Što se tiče kriterijuma za izbor Top 10 Track 2010, moram napomenuti da je bilo dosta polemike (finiji izraz za inat, svađu, pretnje između članova redakcije), no na kraju je dobar vibe sve ove muzike koju smo preslušavali u proteklom periodu, ne bi li se odlučili koje će numere ući na našu listu, pobedio!
Dakle, u nastavku možete preslušati Party Clips Top 10 Tracks 2010

Nastavak na PartyClips.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta PartyClips.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta PartyClips.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.