Otkrivene nominacije za 2015 MTV VMA

Blog: Clubbing.rs, 23.Jul.2015, 14:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Otkrivene nominacije za 2015 MTV VMA

Ovogodišnja MTV VMA dodela, koju će voditi Miley Cyrus, sigurno će biti noć za pamćenje, a najviše šansi da sa nagradama odu kući imaju Taylor, Ed i Beyonce.
  
Oni su pokupili najviše nominacija, a o tome ko će kući poći sa najviše Moonman statua odlučiće fanovi glasanjem na sajtu vma.mtv.com, koje je počelo danas! Njihovi glasovi će doneti odluku o pobednicima u kategorijama kao što su „Spot godine“, „Najbolji spot ženskog izvođača“ i „Najbolji spot muškog izvođača“ ili ko je pokazao najbolje plesne pokrete pa će biti nagrađen za „Najbolju koreografiju“, kao i između kojih izvođača se osetila najjača hemija što će nominovanima obezbediti zvanje „Najbolja saradnja“.
  

Nastavak na Clubbing.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Clubbing.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Clubbing.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.