Otkazan koncert VnV Nation!

Blog: Clubbing.rs, 08.Sep.2009, 04:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Otkazan koncert VnV Nation!

Koncert grupe VnV Nation koji je trebalo da bude održan večeras (07.09.2009.) u Domu omladine Beograda, u organizaciji Night Promotions, je otkazan. Bend nije mogao da pređe slovenačko-hrvatsku granicu zbog ne posedovanja ATA Karneta.

Pročitajte saopštenje Night Promotions-a o razlozima otkazivanja koncerta i vraćanju kupljenih ulaznica:

Night promotions je učinio sve da koncert bude održan, ali zbog neodgovornosti menadžera bendova koji su trebali večeras da nastupe koncert je na kraju morao biti otkazan. Isključivom greškom menadžera bendovi nisu uspeli da pređu granicu između Slovenije i Hrvatske zbog neposedovanja ATA Carnet-a koji je obavezan prateći dokument za tehničku opremu. Night promotions će pokušati da pomeri datum održavanja koncerta ako bude moguće uklopiti ga u njihovu turneju i ako u međuvremenu dobave pomenuti dokument. 
 
Night Promotions intenzivno pregovara oko novog datuma održavanja koncerta grupe VnV Nation i još jednom se izvinjava publici zbog nastalih neprijatnosti. 
 

Nastavak na Clubbing.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Clubbing.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Clubbing.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.