Održan Belgrade Design Week No.4

Blog: Clubbing.rs, 04.Jun.2009, 04:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Održan Belgrade Design Week No.4

Četvrta Beogradska nedelja dizajna održana je od 25. do 31. maja u zgradi bivše robne kuće Kluz, u Masarkovoj ulici.

Ovogodišnja Beogradska nedelja dizajna je na trodnevnoj biznis-edukativnoj konferenciji pod nazivom Speed2 predstavila više od dvadeset istaknutih svetskih stručnjaka iz oblasti dizajna, brendinga, marketinga, komunikacija. 
 
Posetioci su bili u prilici da slušaju predavanja i uče od lidera kao što su Tony Chambers, glavni urednik britanskog magazina «Wallpaper», Rasmus Ibfelt, direktor poznatog brending studija iz Danske «e-Types», Branko Lukić, naš dizajner poznat po dizajnu flaše Voda Voda, Simon Jacomet iz kompanije «Zai Ski», Jurgen Majer, jedan od najpoznatijih nemačkih arhitekata, direktori brending i marketing studija «Poke» i «Airside» iz Londona koji rade kampanje za neke od najpoznatijih svetskih kompanija, Piter Bonen, direktor danske kompanije «Muuto» koja okuplja talentovane mlade dizajnere iz skandinavskih država. Kompanija Muuto je i dobitnik Beogradskog dizajn granprija za ovu godinu koji je dodeljen na svečanom zatvaranju Beogradske nedelje dizajna 2009.

Posetioci Beogradsek nedelje dizajna su bili u prilici da uz slobodan ulaz posete i prvi «dizajnPark», sajam kreativnih industrija, koji je organizovan na 5000 kvadratnih metara zgrade Kluz.
 

Nastavak na Clubbing.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Clubbing.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Clubbing.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.