Objavljene satnice EXIT festivala

Blog: Clubbing.rs, 21.Jun.2009, 18:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Objavljene satnice EXIT festivala

Verovatno ste primetili, sada na ovom sajtu možete dobiti informacije o nastupima vaših omiljenih izvođača, satnicama, binama, tako da možete da planirate svoje vreme na tvrđavi od 9. do 12. jula.

Naime, u glavnom meniju, pod naznakom 'line up', možete naći stranice sedam najvećih festivalskih bina: Main Stage, mt:s Dance Arena, Fusion Stage, Suba Stage, Explosive Stage, Battery Elektrana i Tuborg HNS Stage.
 
Kada kliknete na svaku od njih, osim opisa bine, videćete i tabelu sa rasporedom nastupa izvođača na toj bini. Ako želite da se malo bliže upoznate sa izvođačima koji vas zanimaju, pod istim menijem se oni pojedinačno nalaze, dovoljno je da kliknete na ime koje vas zanima. Vrlo brzo na ovom istom mestu možete da očekujete i najave ostalih bina

Naravno, ove satnice su podložne promenama, tako da, ako do njih dođe, biće blagovremeno naznačene.

Vidimo se na tvrđavi!
 

Nastavak na Clubbing.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Clubbing.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Clubbing.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.