OTKROVENJE- OTROS AIRES!

Blog: PartyClips.net, 18.Apr.2011, 02:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OTKROVENJE- OTROS AIRES!

Beogradska publika je otkrila Otros Aires! Prepun SKC, čiji dobar deo publike do samog koncerta nije znao mnogo o argentinskoj elektro tango atrakciji, doveden je do transa nakon sat i po adrenalinske žurke.

Takvim ovacijama su se nadali samo oni koji su već dobro znali kakvu energiju Otros Aires nosi sa sobom. Koncert je otvoren sa hitom sa Budha bar kolekcije Amor que se baila, da bi zatim temperatura bila dizana numerama sa poslednjeg albuma Trikota. Kada su svi mislili da je vrhunac, >> Pročitaj celu vest na sajtu Blogovi << zasvirali su  Milonga Sentimental, Sin Rumbo i Tristeza de Arrabal, a onda je frontmen benda Miguel di Genova utisao publiku zamolivši je da napravi prostor za ples iznenađenja koji su Diego Romero i Ainara Horillo čarobno izveli uz Los Vino. Zatim je žurka nastavljena. Ako je još iko mirovao u sali Allerdings ga je itekako pokrenuo.

Nakon dva bisa, jedino što je preostalo simpatičnim argentincima bilo je da požure i da u klubu SKC-a potpisu diskove starim i novostečenim fanovima. Nesvakidašnji koncert! Otros Aires je otkriven!

Nastavak na PartyClips.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta PartyClips.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta PartyClips.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.