OBOJENI PROGRAM OBJAVIO NOVI SPOT (VIDEO)

Blog: PartyClips.net, 04.Okt.2012, 15:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OBOJENI PROGRAM OBJAVIO NOVI SPOT (VIDEO)

Pred velike promotivne koncerte koje će održati u Novom Sadu 12. i u Beogradu 13. oktobra, Obojeni program je predstavio spot za treći singl sa aktuelnog izdanja ,,Kako to misliš:mi?” (Odličan hrčak / Exit Label, 2012.)!

Spot za pesmu ,,Svaka definicija gubitak je slobode”  predstavlja članove benda u situacijama u  kojim su se tokom godine najčešće i nalazili – na putu, u društvu prijatelja i saradnika, na festivalskim nastupima na kojima su promovisali >> Pročitaj celu vest na sajtu Blogovi << album ,,Kako to misliš:mi?”,  jedno od najzapaženijih i najslušanijih domaćih izdanja objavljenih ove godine.

Podsećamo da je novosadski koncert najavljen za 12. oktobar i novootvoreni klub The Quarter (Bulevar Despota Stefana 5), a beogradski za 13. oktobar u sali Amerikana Doma omladine Beograda.
Kao specijalni gosti na oba koncerta nastupiće grupe Straight Mickey and the Boyz i 16 osam 23.
Ulaznice su dostupne:
za novosadski koncert 12. oktobra po ceni od 500 dinara (prodajna mesta: Eventim, Gigstix);
za beogradski koncert 13. oktobra po ceni od 600 dinara (prodajna mesta: Eventim, kafe Šikarica-Skadarska 22, Pinball Wizard Records – TC Eurocentar).

Nastavak na PartyClips.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta PartyClips.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta PartyClips.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.