Blog: Dragan Varagić, 19.Sep.2021, 03:58

Novi e-commerce kursevi: “Uvod u e-trgovinu” i “Unapređenje prodaje vaše e-prodavnice (najbolja praksa)”

Tokom leta smo bili vredni i upotpunili smo ponudu kurseva za unapređenje rada e-trgovine: Pored poboljšanog kursa "Uvod u kreiranje i vođenje uspešne e-trgovine" (kraći naziv "Uvod u e-trgovinu"), kreirali smo i novu e-commerce obuku "Kako unaprediti prodaju vaše e-prodavnice?" (kraći naziv "Najbolja praksa vođenja e-trgovine"). Ostvarite značajan popust prijavom na oba e-coomerce kursa!
Uvodni kurs iz oblasti e-trgovine (pročitajte prethodni prikaz ovog kursa) je na osnovu reakcija polaznika prethodnog kursa unapređen dodatnim primerima iz prakse, koji služe da se detaljno objasne svi najvažniji segmenti e-trgovine gde se najčešće dešavaju greške u postavci i radu e-prodavnice. Ovaj kurs je primarno namenjen početnicima u e-trgovini, ali je preporuka da ga pohađaju i osobe koje rade u postojećim e-prodavnicama, jer se u njemu detaljno prolaze razlozi koji utiču na uspešan rad e-trgovine. Kako poboljšati prodaju u e-prodavnici razumevanjem najbolje prakse organizovanja i vođenja e-trgovine? Da bi se uvećala prodaja, potrebno ju je prvo uspostaviti, a zatim naučiti kako se kontrolišu efekti prodaje. Dok prvi kurs detaljno obrađuje tematiku kreiranja i uspostavljanja prodaje u e-prodavnici, kurs "Najbolja praksa vođenja e-trgovine" ima za cilj da detaljno razjasni najznačajnije probleme koji utiču na to da većina e-prodavnica nema kontrolu nad efekata prodaje. Da bismo kvalitetno objasnili i pokazali kako da utičete na poboljšanje prodaje u vašoj e-prodavnici, u ovom kursu smo se usresredili na: Prikaz najbolje e-commerce prakse kroz primere uspešnih i neuspešnih načina rešavanja problema najbitnijih segmenata e-trgovine. Objašnjenje kako se najbolja e-commerce praksa primenjuje u konkretnoj e-prodavnici. Prikaz i objašnjenje različitih alata (podsetnika i šablona) za svakodnevni rad u e-prodavnici, koji osiguravaju da će potrebni poslovi za unapređenje prodaje u e-prodavnici biti urađeni. Kurs  "Najbolja praksa vođenja e-trgovine" obuhvata 6 celina (u četiri termina predavanja i osam lekcija) koje imaju za cilj razumevanje načina dolaska do mogućnosti konstantnog rasta prodaje u e-trgovini: Kako se pravilno postavljaju i analiziraju efekti ciljeva i planiranja e-trgovine? Na koji način se radi otkrivanje i procena problema (dijagnostika) procesa e-trgovine? Kako se pravilno analiziraju problemi i definišu potrebe tehničkog unapređenja e-prodavnice? Koji su koraci u efikasnoj analizi i primeni najbolje prakse pojedinačnih segmenata e-trgovine? Šta je potrebno za pravilnu analizu i rešavanje problema prodaje i marketinga e-prodavnice? Na koji način se postavlja efikasan način analize podataka u e-trgovini? Organizaciija kursa, termini održavanja i dužina trajanja kursa Ovi kursevi su organizovani u saradnji sa preduzetničkim habom (hub) In Centar. Kursevi se održavaju online u četiri termina (osam lekcija),  dva puta nedeljno, sredom i petkom od 18:00 do 19:30h. "Uvod u e-trgovinu"; Termin kursa: 22.09. - 01.10. 2021. Prijava za kurs "Najbolja praksa vođenja e-trgovine"; Termin kursa: 13.10. - 22.10.2021. Prijava za kurs Ostvarite značajan popust prijavom na oba e-coomerce kursa!
     

Nastavak na Dragan Varagić...


Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Dragan Varagić. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Dragan Varagić. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.