Nouvelle Vague u Beogradu!

Blog: Clubbing.rs, 16.Nov.2009, 18:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nouvelle Vague u Beogradu!

Sa zadovoljstvom Vas obaveštavamo da će 12. decembra od 22h u bioskopu Odeon (Narodnog fronta 45) nastupiti francuski bend Nouvelle Vague.
 
U okviru evropske turneje povodom svog trećeg albuma "Nouvelle Vague 3", ovaj popularni bend će se predstaviti beogradskoj publici u jednom potpuno novom ambijentu čuvene bioskopske dvorane.
 
Tako će publika u sali, u kojoj će se po prvi put održati jedan veliki koncert, moći da čuje NV viđenje legendarnih numera kao što su Master and Servant (Depeche Mode), God Save the Queen (Sex Pistols), So Lonely (The Police), Road to Nowhere (Talking Heads) i mnoge druge.  

Karte za ovaj događaj će se naći u pretprodaji od 19. novembra u Bilet Servisu i Kulturnom centru GRAD (Braće Krsmanović 4) po pretprodajnoj ceni od 1200 dinara. U prodaji će biti 200 karata po ovoj promotivnoj ceni.
 

Nastavak na Clubbing.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Clubbing.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Clubbing.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.