NOVI SINGLOVI RED HOT CHILI PEPPERSA

Blog: PartyClips.net, 17.Jul.2012, 14:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NOVI SINGLOVI RED HOT CHILI PEPPERSA

Članovi benda su izjavili kako 18 novih pesama, koje treba da izađu sledećeg meseca, su prosto previše dobre da ne bi ugledale svetlost dana. Govoreći za Billboard o izdanju benda Red Hot Chili Pepers, bubnjar Chad Smith je rekao im se nove stvari mnogo dopadaju.

“Mi smo želeli da budu objavljene zato što nam se stvarno sviđaju. Nismo želeli da se pesme zagube negde tako da ćemo ih izbaciti, prvenstveno zbog naših fanova. Drago mi je zbog toga jer su one važan deo >> Pročitaj celu vest na sajtu Blogovi << našeg rada.” izjavio je Chad.
Prvi singlovi koji će izaći nazvani su “Strange Man” i “Long Progression” a izaći će 11. avgusta. ove godine, dok će “Magpies” i “Victorian Machinery” biti objavljene 11. septembra. Inače, bend radi na svom novom albumu, dok se frontmen Anthony Keidis oporavlja od operacija stopala.

Nastavak na PartyClips.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta PartyClips.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta PartyClips.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.