Multikultivator na Mikser 2012 festivalu

Blog: Clubbing.rs, 21.Maj.2012, 05:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Multikultivator na Mikser 2012 festivalu

Multikultivator servis za razvoj kulture i umetnosti predstaviće se na ovogodišjem Mikser festivalu sa dva svoja programa: "Umbria Jazz Balkanic Windows" i PLINK PLONK.

Umbria Jazz Balkanic Windows predstavlja dobitnike stipendija za Berklee college of Music na audicijama koje su u oktobru prošle godine održane u Beogradu. U nedelju, 27. maja koncert pod nazivom Sessions with Berklee scholarship Winners u terminu od 21 – 00h na binu izvodi nekaljene klince - učenike i studente čiji je talenat i kvalitet ocenila i potvrdila najznačajnija savremena institucija za muzičke studije na svetu – Berklee College of Music. 
 

Nastavak na Clubbing.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Clubbing.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Clubbing.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.