Modern Dance by Jacek Sienkiewicz

Blog: Clubbing.rs, 04.Mar.2009, 05:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Modern Dance" by Jacek Sienkiewicz

Techno producent iz Varšave, Jacek Sienkiewicz, ovog meseca izdaje svoj CD "Modern Dance mix". Ovaj poznati poljski DJ će zajedno sa Sven Vathom nastupiti u okviru ovogodišnjeg Becksperience-a, 14. marta u EXPO centru.

Pre njega, identičnu stvar su učinili Ricardo Villalobos, a zatim i Omar-S, izdajući remix svog cd/a.

Sienkiewicz se odlučio na remix svog predhodnog "Recognition and Cocoon" izanja u orginalnoj formi. Doduše, uključio je i nekoliko novih i to saradnju sa Marcin Öz (AKA DJ Highfish), kao i sa Čileanskim minimal DJem, Pier Bucci, i to na "Eastern Promises" !

Kao i sa njegovim kompletnim izdanjem "Téchnè and Displaced", ovaj mix će takođe potpisati Vathovim Cocoon labelom, a biće zvanično predstavljeno sa singlom "All Yours" narednih nedelja.
 
 

Nastavak na Clubbing.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Clubbing.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Clubbing.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.