Mamurluk 3 obara rekorde!

Blog: Clubbing.rs, 11.Jun.2013, 21:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Mamurluk 3" obara rekorde!

Sa velikim zadovoljstvom vas obaveštavamo da je poslednji film trilogije Mamurluk, “Mamurluk 3” (The Hangover Part III) zabeležio veliki uspeh! U prvom vikendu prikazivanja, kod nas, film je odgledalo više od 21 000 ljudi, čime je “Mamurluk 3” postao film sa najboljim bioskopskim startom u Srbiji u 2013. godini!
  
„Publika već dobro poznaje likove, za koje zna da će se uvek izvući iz nevolje. Poenta je da je neverovatna količina humora koja dolazi iz ovih fimova”, rekao je Ken Džong, koji se vraća u ulozi Čaua. „Želite da saznate šta se desilo sa Čauom? Dobićete odgovor ubrzo i to na spektakularan način.”
  

Nastavak na Clubbing.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Clubbing.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Clubbing.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.