MTV-jev Summer Festival Report - Demofest (BiH)

Blog: Clubbing.rs, 03.Avg.2013, 12:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MTV-jev Summer Festival Report - Demofest (BiH)

Ovog leta nijedno dešavanje neće proći neopaženo uz MTV-jev Summer Festival Report - emisiju koja vam pruža sve neophodne informacije o najboljim provodima u regionu.

Leto u našem okruženju je puno dešavanja koje vredi posetiti, ali za sve one koji nisu u prilici da obiđu baš sve festivale i koncerte, tu je MTV ekipa, na čelu sa voditeljkom Marijom Ćurčić, koja će ih obići za vas! Svake subote u 21:30 na programu je nova epizoda Summer Festiva Reporta i novi izveštaj o najuzbudljivijim momentima sa raznih dešavanja iz regiona, kao i najnovije informacije o novitetima na regionalnoj muzičkoj sceni koja se najbolje oslikava na MTV listi Domaćica.
 

Nastavak na Clubbing.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Clubbing.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Clubbing.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.