MOBY REMIKSOVAO PLASTIKMANA! (AUDIO)

Blog: PartyClips.net, 17.Dec.2010, 23:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MOBY REMIKSOVAO PLASTIKMANA! (AUDIO)

Mnogo pre nego što je Richie Hawtin postao ono što predstavlja danas na svetskoj muzičkoj sceni; superstar DJ, glava Minus labela, inovator, tehnološki pionir; bio je najpoznatiji po svom solo projetku nazvanom Plastikman!
U periodu između 1993-2003 godine objavio je šest albuma i dosta singlova, a da je pritom dotakao u svom radu mnoštvo različitih pravaca, kojima je pomerio tadašnje granice elektronske muzike. Kluč njegovog uspeha je definitivno spartansko izražavanje >> Pročitaj celu vest na sajtu Blogovi << muzičkih tonova, kojima je davao tako mnogo.
Ovom prilikom smo izabrali da predstavimo remiks numere Krakpot, koja u originalu dolazi sa Recycled Plastik EP iz 1994. godine, a nedavno je Plastikman pozvao svoje prijatelje da remiksuju upravo njegove stare hitove kako bi objavio kompilaciju, nazvanu &Arkives'.
Iza ovog remiksa stoji ni manje ni više no Moby, a kakvo je njegovo viđenje numere Krakpot saznaćete ako kliknete play! Kada bacimo pogled na sliku u gornjem levom uglu, nalazimo dosta sličnosti između njih dvojice, ali se ipak sve završava na pomenutoj slici. U nastavku možete takođe i preslušati originalni Krakpot, ništa ne fali da se podsetite malo ove legendarne numere!
Plastikman - Krakpot (Moby Remix) (Short Edit) Plastikman - Krakpot

Nastavak na PartyClips.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta PartyClips.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta PartyClips.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.