MAGIJA PRESTIŽA JE TU! (FREE DOWNLOAD)

Blog: PartyClips.net, 05.Feb.2011, 17:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MAGIJA PRESTIŽA JE TU! (FREE DOWNLOAD)

MC-evi iz Filadelfije su odlučili da ovo hladno zimsko vreme iskoriste na najbolji način. Udruženi Black Thought, Dice Raw, Truck North, P.O.R.N i STS u okviru grupe The Money Making Jam Boys su odlučili da nam poklone svoj najnoviji mixtape da uživamo u njemu dok očekujemo album.

Money Making Jam Boys se kao grupa pojavljuju 2007. godine. Kažu da su inspiraciju za okupljanje dobili nakon godina slušanja East Coast hip hopa. >> Pročitaj celu vest na sajtu Blogovi << Krajem 2007. godine objavljuju svoj prvi free mixtape naziva &The Antidote'. Semplovi koji su korišćeni na njemu su uglavnom iz osamdesetih godina i to iz poznatih hip hop pesama.
Novih 17 pesama se mogu preslušati na njihovom najnovijem mixtapeu naziva &The Prestige: Jam Boy Magic'.  Album se najavljivao nekoliko meseci unazad ali je iz nekih razloga tek sada dostupan da ga preslušamo. Može se reći da je lirički jako dobro odrađen, kako sa komičnim a tako i ozbiljnim rimama. Ukoliko ste nestrpljivi da preslušate kako to zvuči, u nastavku teksta možete besplatno preuzeti mixtape ili ga preslušati i sami dati sud o njegovom kvalitetu.
DOWNLOAD LINK

Nastavak na PartyClips.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta PartyClips.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta PartyClips.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.