Lenny Kravitz u Banjaluci

Blog: Clubbing.rs, 29.Mar.2009, 16:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lenny Kravitz u Banjaluci

Američki rok muzičar Leni Kravic potvrdio je na svom sajtu da će u okviru evropske turneje 9. juna održati koncert na Gradskom stadionu u Banjaluci.

Pevač svetskih hitova "Are You Gonna Go My Way" i "It Ain't Over Till Is Over", vraća se u region pošto je prošle godine u julu održao koncert u Beogradskoj areni promovišući tada objavljen album "It Is Time For a Love Revolution".

Kravic je potom u avgustu nastupio i na plaži Jaz kod Budve.

O Kravicovom dolasku u Banjaluku poslednjih dana dosta se raspravljalo u medijima i među strankama u Republici Srpskoj (RS), posle izjave šefice Biroa Vlade RS za odnose s javnošću Vere Sajić da će vlada biti sufinansijer koncerta sa 200 hiljada konvertibilnih maraka.

Grad Banjaluka bi trebalo da da 100 hiljada, dok bi po 150 hiljada maraka bilo obezbeđeno preko sponzora i od prodaje ulaznica.


Nastavak na Clubbing.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Clubbing.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Clubbing.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.