Krome Angels - foto izveštaj

Blog: Clubbing.rs, 08.Mar.2009, 23:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Krome Angels - foto izveštaj

Po drugi put u Beogradu, sastav "KROME ANGELS", umetnici pod srebrnim maskama,  nastupili su sinoć na brodu "Kolos", prestavljajući našoj publici njihov novi, drugi po redu studijski album!
 
Jedan od najboljih party-ja na kome su nastupali bio je i njihov prvi nastup u Beogradu, marta 2008. godine u SKC-u, koji pamte po odličnoj, mladoj publici, koja jako dobro poznaje muziku i ono što oni rade, a nimalo nije "dosadna" kao što je to slučaj u nekim drugim velikim svetskim metropolama.
 
I ovoga puta Beograđanima su priredili zaista vrhunski performans! A u to se možete odmah i uveriti... Fotografije sa ovog eventasu već postavljene u Galleriji slika, a naše kolege su se potrudile da Vam prikaži kako je sinoć bilo nabrodu Kolos.
 
Uživajte!
 
 

Nastavak na Clubbing.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Clubbing.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Clubbing.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.