Kraj benda Linkin Park ili?

Blog: Clubbing.rs, 21.Jul.2009, 15:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kraj benda Linkin Park ili?




Frontmen rok benda Linkin Park Čester Benington najavio solo album.

Pevač benda Linkin Park Čester Benington izjavio je nedavno da je snimio nekoliko pesama koje su "previše mračne" za bend, ali idealne za njegov solo projekat.

Bend LP oformljen je 1996. godine u Kaliforniji. Tokom svoje karijere prodali su pedeset miliona albuma i osvojili dve Gremi nagrade. Bend je izdao tri albuma - "Hybrid Theory", "Meteora" sa kojeg su se izdvojili singlovi "Faint" i "Numb", i "Minutes to Midnight".

Česterov solo album će, prema njegovim rečima, zvučati "dosta mračnije".

"Napisao sam pesme koje se nisu uklapale u izraz prepoznatljiv za Linkin Park. Pesme su pomalo turobne, ali odlične. Zato sam odlučio da izdam solo album", rekao je frontmen.
 

Nastavak na Clubbing.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Clubbing.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Clubbing.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.