Klupska RE:animacija 28

Blog: Clubbing.rs, 25.Dec.2009, 09:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Klupska RE:animacija 28

Nakon simpatične, zanimljive i nadsve prijateljske proslave desetogodišnjice Latina i uzbudljivog perioda koji nam Nova godina donosi, nalazi se i klupska RE:animacija 28.
 
Za poslednji u nizu ovogodišnjih rejvova u Latinu odlučili smo da predstavimo AlterDJ-eve u svojim najnovijim muzičkim izrazima.

Dark Angel, AP i Klaus čine postavu za 26. decembar. Omiljena alterDJ-ica će puštati tech house i zadužena je za dance momente, AP će u atmosferu uneti njegov radragani šarm, dok je za kick bass momente odgovoran Klaus. Očekuje se i nastup AlterPefrormra, a moguće je da kostimirani budu i ljudi od kojih se to najmanje očekuje. 
 

Nastavak na Clubbing.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Clubbing.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Clubbing.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.