Blog: Peđina beležnica, 17.Jan.2010, 21:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kako doakati spameru – praktičan primer

Kod nas je u poslednje vreme spamovanje prevazišlo imejl i počelo poprimati drugačije oblike. Do skora smo uglavnom čitali o telefonskom maltretiranju koje po svetu ljudi doživljavaju od raznih telemarketing kompanija, ali sada i samo to možemo da osetimo na svojoj koži.
Evo jedne ideje kako se revanširati đubretu koje vas zove telefonom u nevreme da bi vam nešto prodalo.

Retweet this post Slični članci Šta je spam - definicija spama (1) Spam: Kako se odobrava slanje poruka (0) SPAM saga se nastavlja (0) Radikalno tamanjenje spamera (2) Ohrabrujte posetioce da komentarišu na vašem blogu (4) Mikrotik: zaštita mreže od spambotova (2) Kako se reaguje na spam (0) Kako da odbrusite spameru (4) Vraća li vam se imejl sa naznakom [...]

Nastavak na Peđina beležnica...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Peđina beležnica. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Peđina beležnica. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.