KOMPAKT PREDSTAVLJA TOTAL 12 (AUDIO)

Blog: PartyClips.net, 06.Jul.2011, 01:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KOMPAKT PREDSTAVLJA TOTAL 12 (AUDIO)

Vlasnik izdavačke kuće Kompakt, Michael Mayer otkrio je detalje svoje 12 kompilacije po redu. Kompakt sa sedištem u Kelnu je na čelu rasta elektronske ponude, tako da bi ovo izdanje moglo da predstavlja upečatljiv prikaz hitova ove izdavačke kuće.

Kompilaciju su sačinili istaknuti producenti ovog lejbla, dobro poznati i kao osnivači iste, Mayer i Boratto, promovišući klasičan žanr. Traka Matias Aguayoa ‘’I don’t smoke’’ predstavlja centralnu >> Pročitaj celu vest na sajtu Blogovi << tačku ovog izdanja kao jedna od najprisutnijih pesama leta zajedno sa Gus Gusovom trakom ‘’Over’’, naizgled više nego dobrodošlom, kao i nova traka Superpitchera ‘’White Lightning’’.
Na kompilaciji se takođe nalazi i Jorg Burger koji se na scenu vraća posle 6 godina pod pseudonimom The Modernist. Kompilacija Total 12 će biti dostupna obožavaocima elektronske muzike na duplom LP-u i CD-u od 16. avgusta i sadržaće 12 navedenih traka kao i jednom dodatom ‘’Pray’’ od Jürgen Paapea.
U nastavku slušate traku Matias Aguayo - I don’t smoke
Tracklist
01. Kolombo – Waiting For
02. WhoMadeWho – Every Minute Alone (Michael Mayer Remix)
03. Gus Gus – Over (Life and Death Remix)
04. Superpitcher – White Lightning
05. Michael Mayer - That's What I Told Sanchez
06. Gui Boratto – The Drill
07. Matias Aguayo – I Don’t Smoke
08. The Modernist – Remodernist
09. Coma – Playground Altona
10. Wolfgang Voigt – Frieden
11. Reinhard Voigt – Guide My Hands
12. Mohn – Tiefental
Matias Aguayo - I don’t smoke

Nastavak na PartyClips.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta PartyClips.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta PartyClips.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.