KO JE ZA USPAVANKU? (FREE DOWNLOAD)

Blog: PartyClips.net, 15.Okt.2010, 17:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KO JE ZA USPAVANKU? (FREE DOWNLOAD)


The Kid Daytona već neko vreme priprema svoj novi album. Sada imamo priliku da preslušamo najnoviji singl naziva &Fly Lullaby' koji je producirao legendarni 9Th Wonder. Novi album naziva &The Interlude' očekujemo da će se pojaviti početkom novembra.

Nakon uspešnog albuma &Come Fly With Me', novi album će po rečima The Kid Daytona, imati sličan zvuk. Naziv &The Interlude' je potekao od toga što se >> Pročitaj celu vest na sajtu Blogovi << The Kid Daytona malo poigrao sa skitovima albuma poznatih MC-eva poput Dr. Dre ( &The Chronic'), Pete Rock, A Tribe Called Quest i mnogih drugih. Naime, od semplova ovih skitova , uz dobar mix, stvorene su sasvim jedinstvene pesme. Celokupan album ima prizvuk Istočne Obale.
Kako sam Daytona kaže, ovaj album je nešto najiskrenije što je ikada napisao. A da bi se i mi uverili u tu tvrdnju, imamo prilike da preslušamo i besplatno preuzmemo singl &Fly Lullaby' produciran od strane čuvenog 9Th Wondera. Nadamo se da vas ova uspavanka neće poslati na spavanje.
Fly Lullaby DOWNLOAD LINK

Nastavak na PartyClips.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta PartyClips.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta PartyClips.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.