KO ĆE NASTUPITI KAO PODRŠKA PAUL VAN DYKU!?

Blog: PartyClips.net, 22.Mar.2011, 19:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KO ĆE NASTUPITI KAO PODRŠKA PAUL VAN DYKU!?

Poznati italijanski DJ Giuseppe Ottaviani, nastupiće kao podrška Paul van Dyku na XI Beck’sperienceu, 02. aprila u Belexpocentru. Sarađivao je sa Paul van Dykom na njegovom petom albumu “In Between” koji se odmah po izlasku našao na prvom mestu Bilbordove liste top elektronskih albuma.

Pored Giuseppea na ovom albumu, Paul van Dyk sarađivao je i sa zvezdama poput Dejvida Birna i Džesika Sutta iz Pussycat Dolls. Sa Adreom Ribecom 1999. godine osniva NU NRG, muzički projekat >> Pročitaj celu vest na sajtu Blogovi << koji je otkrio upravo Paul van Dyk. Zajedno su nastupali do 2005. godine nakon čega je svako nastavio solo karijeru. U međuvremenu Ottaviani je mnogo napredovao i osvojio dve “Trance awards” nagrade za najbolji live act 2006. i 2007. godine.
Ottaviani će zagrejati atmosferu pred nastup Paul van Dyka. Dvostruki `svetski DJ prvak` na listi britanskog DJ magazina, pravo iz Berlina u naš glavni grad, donosi na Beck’sperience svoju najnoviju scensku produkciju pripremljenu za ovogodišnju turneju na kojoj će predstaviti i novi album „Evolution“!
Ulaznice za prolećni Beck’sperience sa Paul van Dykom mogu se naći po ceni od 1900 dinara na prodajnim mestima Bilet Servisa, Card Servicea, Eventima, Doma Omladine i Gigstixa (Novi Sad).
Prvi ovogodišnji Beck'sperience najavio je bogatu sezonu za ljubitelje kvalitetnog elektronskog zvuka. Svetski DJ trio, Eric Prydz, Sander Kleinenberg i Sebjak, jasna su potvrda da Beck’sperience nastavlja svoju tradiciju dovođenja vrhunskih imena iz sveta elektronske i klupske muzike. Pogledajte u nastavku, kako je bilo na prethodnom Beck'speriencu.

Beck’sperience sezona 2011. se nastavlja!

Nastavak na PartyClips.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta PartyClips.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta PartyClips.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.