James Zabiela / Genex Impuls Hall

Blog: Clubbing.rs, 31.Mar.2009, 04:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

James Zabiela / Genex Impuls Hall

25. Aprila nam predstoji pravi spektakl u EXPO centru. James Zabiela, Funk D Void & AUDIOJACK će se pojaviti pred Beogradskom publikom, aobzirom na potražnju karata, izlegdno je da će party biti kao što je i prognozirano - vrhunski. Karte su već u prodaji.
 
Sa znanjem kako dobar track traba da zvuči - kako da treba zamotati i uvrnuti James Zabiela je mnogosnažan. Uznosilac različitih zvukova, uz pomoć dva Pioneer CDJ-1000s, zatim Pioneer EFX-1000, Korg Kossilator, MIDI kontroler i laptop, njegove ruke i uši ne propuštaju ni jedan dobar sekund za mix.
 
Zabielini zahtevi za takvim muzičkim alatkama gde god da pušta muziku samo su još podsetnik da je on jedan od malobrojnih DJ-eva koji guraju muziku korak napred i u 2009.
 
Njegov stil je trippy, bleepy i deeply, pa čak i groovy. Oh, i čuvajte se sexy bas linija, prljavih zvukova, koji su postali sinonim za Jamesa Zabielu. Skrečevi, lupovi i filtrirani akordi, sve je to deo Zabielinog DJ seta.
 
 

Nastavak na Clubbing.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Clubbing.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Clubbing.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.